Bijna alle laarzen die voor heren op de markt komen zijn veel lager dan dameslaarzen. Laarzen voor heren zijn meestal enkelboots. Het zijn eerder hoge schoenen dat echte laarzen.. Toch zijn er ook mooie hoge laarzen voor heren te koop. Vaak in de vorm van regenlaarzen, motorlaarzen, werklaarzen of cowboylaarzen. Wij kijken hier naar de beste merken die hoge herenlaarzen maken.

Wil je liever een overzicht van alle goede herenlaarzen? Kijk dan bij de aanbiedingen van outdoorlaarzen. In die categorie zijn de meeste en beste hoge laarzen voor heren te vinden.

Fabrikanten van de beste hoge laarzen heren

Of kijk bij de onderstaande topmerken. Dit zijn de beste merken die herenlaarzen maken. Klik op de naam voor alle informatie en voor de aanbiedingen van de laarzen van dat merk bij de beste online schoenenwinkels van Nederland.

Dubarry laarzen
Dubarry of Ireland is een Ierse specialist in hoge laarzen. Ze maken zowel dameslaarzen als herenlaarzen. Het zijn kwalitatief zeer goede hoge laarzen die je voet vochtvrij houden. Echte outdoorlaarzen dus!

Dubarry hoge laarzen voor heren houden regenwater en ander vocht buiten, maar houden je voeten ook vrij van transpiratievocht. Het draagcomfort van deze hoge laarzen voor heren is ook geweldig en Dubarry laarzen zien er stoer en mooi uit. Dubarry laarzen komen uit het natte westen van Ierland waar goede hoge herenlaarzen een eerste levensbehoefte zijn.

Op de foto bovenaan deze pagina draagt zowel de dame als de heer Dubarry laarzen.

Travelin laarzen
Als je voordelige maar goede hoge laarzen voor heren zoekt, kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen van Travelin laarzen. Dit zijn outdoor laarzen die in veel gevallen van echt leer gemaakt zijn. Er is een ruime keuze uit hoge laarzen voor mannen, met veel mooie stoere laarzen die vaak verbazend goedkoop zijn.

Hunter laarzen
Hunter is een Schots schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn hoge rubberen laarzen voor vrouwen. Deze zijn namelijk zeer hip en gewild onder modebewuste vrouwen. Voor heren heeft Hunter echter ook een serie heel mooie rubberen hoge laarzen. Ook de hoge herenlaarzen van Hunter zijn modieus te noemen. het zijn rubberen hoge laarzen voor heren met veel uitstraling en van zeer hoge kwaliteit.

Aigle laarzen
Het Franse Aigle is ook een echte specialist in hoge laarzen. In tegenstelling tot de hoge laarzen van Dubarry zijn Aigle laarzen echter niet van leer maar van rubber. Rubberen laarzen hebben de naam niet modieus te zijn, maar dat gaat bij Aigle laarzen absoluut niet op. Integendeel de hoge rubberen laarzen van Aigle zijn heel modieus en ze zitten ook nog eens bijzonder plezierig. Bovendien houden ze je voeten heel goed droog en warm. Handig zijn de hoge laarzen die bovenaan een verstelbare riem hebben.

Aigle hoge laarzen heren

Aigle laarzen zijn er voor heren, dames en kinderen. De Aigle hoge laarzen voor heren zijn evenals de Dubarry laarzen echte outdoor laarzen, maar dan van rubber in plaats van leer. De Aigle herenlaarzen zien er heel stijlvol en verzorgd uit en zitten comfortabel. De Aigle hoge laarzen voor heren voor de winter zijn vaak aangenaam gevoerd.

Tretorn laarzen
Tretorn is een Zweeds merk dat heel goede rubberen laarzen voor heren maakt. Het is een oud merk dat zijn miljoenste rubberen laars al in 1896 produceerde! Maar oud of niet, ze maken heel moderne laarzen zoals de modieuze Tretorn Skerry. Voor heren heeft Tretorn een hele mooie collectie hoge rubberen regenlaarzen.

Helly Hansen laarzen
Het Noorse merk Helly Hansen is een echte specialist in outdoor kleding. Daar horen natuurlijk ook laarzen bij die voeten beschermen onder extreme omstandigheden. Helly Hansen hoge laarzen voor heren zijn waterdicht, stoer en onverwoestbaar. Dit zijn hoge herenlaarzen die geschikt zijn voor intensief gebruik.

Tony Mora laarzen
Tony Mora maakt weer heel andere hoge laarzen voor mannen. Geen regenlaarzen, maar Amerikaanse hoge herenlaarzen die zo uit de droge woestijn lijken te komen. Tony Mora laarzen zijn echte cowboylaarzen.

Harley Davidson laarzen
Harley Davidson brengt prachtige motorlaarzen en cowboylaarzen uit. Zoals je van een merk als Harley Davidson mag verwachten zijn dit bijzonder stoere hoge herenlaarzen voor heren.

Klik op de naam van het merk voor alle aanbiedingen van de betreffende hoge laarzen voor heren, of kijk bij de aanbiedingen van outdoorlaarzen voor nog meer goede herenlaarzen.

Onderwerpen
Hoge herenlaarzen, hoge laarzen heren, lange laarzen, outdoorlaarzen mannen.