Biker boots (motorlaarsjes): Stoere dameslaarsjes.

Biker boots of in goed Nederlands motorlaarzen worden lang niet alleen door motorrijders gedragen. Integendeel. Biker boots zijn ook hippe dameslaarzen voor de herfst en winter.Vele schoenmerken hebben dit jaar dan ook biker boots in hun collectie. Daarnaast zijn er enkele merken die min of meer in deze hippe motorlaarzen zijn gespecialiseerd.

Echte motorlaarzen zijn de bikerboots vaak niet. In veel gevallen zijn het lage dameslaarsjes die nooit een motor van dichtbij zullen zien. Deze biker boots zijn bijzonder stoere enkellaarsjes. Zwart van kleur, gemaakt van leer en opgesierd met ruige studs.

Kijk bij de beste online schoenenwinkels om te zien wat voor mooie biker boots er momenteel allemaal te koop zijn. Hieronder vind je een overzicht van de beste schoenmerken die mooie motorlaarsjes voor dames maken.

Biker boots zijn bij veel schoenenwinkels bij de western laarzen te vinden. Beide soorten laarzen hebben veel overeenkomsten. Het zijn beide stoere dameslaarzen. Hieronder de beste merken die mooie trendy motorlaarsjes voor dames in hun collectie hebben:

Sendra
Als er één merk is dat bekend staat om zijn stoere dameslaarzen is het Sendra wel. Sendra maakt hoge en lage laarzen voor dames, oorspronkelijk vooral in cowboystijl, maar tegenwoordig ook in veel andere stijlen. Maar altijd zijn Sendra laarsjes stoer en trendy om te zien. Van topkwaliteit, met de hand gemaakt, maar toch heel betaalbaar. Kijk vooral eens bij Sendra laarsjes als je motorlaarsjes zoekt.

Ash
Een andere specialist in prachtige dameslaarzen is het Italiaanse Ash. In de collectie Ash schoenen vinden we veel mooie bikerboots en western laarsjes. Ash schoenen en laarzen staan bekend om hun aangename draagcomfort, en ze zien er geweldig uit!

Harley Davidson
Wie motor zegt die zegt Harley Davidson. Maar wist je dat dit motormerk ook mooie laarsjes op de markt brengt? Stoere motorlaarsjes en motorlaarzen voor dames en heren. Helemaal in de bekende Harley Davidson stijl. Mooi, stoer en van zeer hoge kwaliteit.

A.S.98
Een ander merk dat heel coole en stoere dameslaarsjes maakt is A.S.98. De stijl van A.S.98 is stoer en eigenzinnig. Van de modegrillen trekt het Italiaanse A.S.98 zich niets aan, ze komen met eigen schoenen en laarzen in een eigen unieke stijl. In hun collectie vind je vele bikerboots en cowboylaarsjes. Mooi, van goede kwaliteit, en heel betaalbaar.

Anna Field
Anna Field, het huismerk van Zalando voor dameslaarzen, brengt een uitgebreide collectie schoenen en laarzen uit. Zoek je een paar voordelige maar goede bikerboots? Kijk dan eens bij de Anna Field schoenen want in hun collectie zitten prachtige motorlaarsjes voor vrouwen.

Bunker
Heel veel prachtige bikerboots voor dames en heren vind je bij het Spaanse merk Bunker. Het zijn prachtige motorlaarsjes die gemaakt zijn van leer van hoge kwaliteit. Met veel vanmanschap gemaakt.

Gabor
Gabor is één van de beste en meest populaire schoenmerken als het op dameslaarzen aankomt. Ook bij Gabor vind je heel veel bikerboots voor vrouwen in de collectie. Heel goede en mooie motorlaarsjes die toch heel betaalbaar zijn.

Mustang
Mustang Jeans begon ooit als specialist in spijkerbroeken en cowboylaarsjes. Tegenwoordig is het modemerk veel meer allround, maar western laarsjes en bikerboots maken nog steeds een belangrijk deel uit van de Mustang collectie. Kijk vooral eens bij Mustang als je stoere enkellaarsjes zoekt.

Kentucky's Western
De naam zegt al genoeg. Kentucky's Western maakt laarsjes voor cowboys en cowgirls, en in zo'n collectie horen natuurlijk ook bikerboots thuis. Mooie stoere cowboylaarsjes in western stijl.

New Rock
Hou je van over the top motorlaarzen met veel metaal zoals riemen, studs en gespen. Motorlaarzen met een tikkeltje agressieve uitstraling? Kijk dan vooral eens bij de New Rock laarzen voor hun unieke gothic motorlaarzen.