Onder een mooi pak trek je natuurlijk niet zo maar een paar schoenen aan. Gelukkig zijn er veel schoenmerken die hele nette schoenen voor heren maken.
Wij kijken hier naar enkele goede schoenmerken die nette herenschoenen maken. Betaalbare schoenen van hoge kwaliteit voor onder een pak of voor zakelijk gebruik.

Geklede schoenen worden ze ook wel genoemd, deze nette schoenen voor heren die vooral zakelijk worden gebruikt maar bijvoorbeeld ook mooi staan onder trouwpak of ander net pak.

Aanbiedingen nette herenschoenen

Koop nette herenschoenen tegen een lage prijs. Bij beste nette schoenen kopen vind je een overzicht van de nette schoenen voor heren bij de belangrijkste en beste Nederlandse schoenenwinkels op dit terrein.

Beste merken nette herenschoenen

Bugatti
Bugatti is een oud Duits schoenenmerk dat helemaal gespecialiseerd is in luxe nette schoenen die stijlvol zijn en van hoge kwaliteit. Deze nette schoenen maken ze zowel voor heren als dames. De nette herenschoenen van Bugatti zijn echte aanraders. Ze staan schitterend onder een pak of andere nette kleding, maar ze zijn vaak sportief genoeg voor casual gebruik in de vrije tijd.

Van Bommel
Van Bommel schoenen hebben nauwelijks introductie nodig. Deze geklede schoenen zijn een begrip. Bij veel mensen gaat meteen de gedachte uit naar Van Bommel als ze nette herenschoenen zoeken. De schoenen die onder het aparte label Floris van Bommel worden verkocht zijn iets meer sportief en casual dan de originele Van Bommel schoenen.
Van Lier
Van Lier is een andere bekende schoenmaker op het gebied van nette schoenen voor heren. Van Lier is helemaal gespecialiseerd in nette herenschoenen. Deze leveren ze in alle modellen, van luxe geklede veterschoenen tot instappers, booties en zelfs heel nette geklede sneakers.
Fluchos
Stijlvolle herenschoenen gemaakt van het beste leer. Dit Spaanse topmerk maakt nette leren schoenen voor heren in vele modellen. Veterschoenen en instappers, maar ook sandalen, sneakers en booties. Prachtige luxe herenschoenen van leer die toch heel betaalbaar zijn.
Giorgio
Een bekend Italiaans schoenmerk voor geklede herenschoenen. Giorgio maakt alle schoenen op een ambachtelijke manier helemaal met de hand. Ze hebben een brede collectie nette herenschoenen in tak van modellen. Voor zowel zakelijk als casual gebruik. Al deze schoenen zijn zeer smaakvol en van topkwaliteit.

Crockett & Jones

Hele stijlvolle leren met de hand gemaakte herenschoenen uit Engeland. Op en top Brits. Niet voor niets draagt James Bond deze schoenen. Prachtige elegante herenschoenen voor onder een pak of kostuum. Prijzig, maar iedere cent waard.

Humberto
De Humberto schoenen van het herenmodemerk van televisiepresentator Humberto Tan zijn bijzonder stijlvolle herenschoenen. Humberto maakt prachtige veterschoenen, instappers en sneakers in een stijl die Italiaans aandoet. Het zijn heel smaakvolle elegante schoenen die prachtig staan onder een kostuum of andere nette kleding. De stijlvolle sneakers kun je ook heel goed dragen bij nette vrijetijdskleding.
Hugo Boss
Hugo Boss levert een grote en brede collectie herenschoenen. In deze collectie bevinden zich vooral veel sneakers  maar ook mooie nette schoenen en geklede veterschoenen voor heren. Veel nette Hugo Boss schoenen worden verkocht onder het Hugo Boss Black label. De herenschoenen van dit label zijn modern klassiek. Maar ook de Hugo Boss schoenen die onder de andere labels verkocht worden zijn stijlvol met een nette uitstraling, De kwaliteit van alle Hugo Boss schoenen is uitstekend.
Greve
Evenals Van Lier en Van Bommel is Greve een Nederlands merk schoenen dat nette herenschoenen van bijzonder hoge kwaliteit maakt. Greve schoenen worden ambachtelijk met de hand gemaakt. Zo wordt een kwaliteit gehaald die met machinale productie niet mogelijk is. Greve maakt uitsluitend herenschoenen, het gaat daarbij vooral op veterschoenen, gespschoenen, instappers en booties.

Melvin & Hamilton
Klassieke herenschoenen met een modern tintje. Heel gewild zijn de nette herenschoenen in onverwachte kleuren als rood, lichtgroen of fel blauw.

Shoepassion
Shoepassion is een minder bekend Duits schoenmerk, maar ze maken bijzonder mooie en stijlvolle nette schoenen voor heren en dames. Veel nette leren schoenen in een klassieke stijl. Veterschoenen maar ook booties, loafers en casual schoenen als sneakers, mocassins en bootschoenen. Allemaal heel smaakvol vormgegeven en geschikt voor onder nette kleding en voor zakelijk gebruik.

Suitable
Het herenmodemerk Suitable is sinds kort ook in de schoenen gegaan. Als je Suitable kent weet je precies wat je van Suitable schoenen kunt verwachten. Stijlvolle herenschoenen van hoge kwaliteit die prachtig staan onder een zakelijke outfit.

Church’s
Goedkoop zijn Church’s schoenen niet. Integendeel. Maar met Church’s schoenen heb je wel exclusieve luxe herenschoenen van topkwaliteit. Church’s is een Brits schoenenmerk dat al zo’n 150 jaar stijlvolle herenschoenen maakt. Sinds 1999 is het merk eigendom van Prada en zijn de klassieke Britse schoenen wat modieuzer en internationaler, zonder hun klassieke Engelse stijl te verliezen.

Magnanni
Spaans schoenmerk dat helemaal gespecialiseerd is in nette herenschoenen. Dat kunnen veterschoenen, instappers of booties zijn, maar ook sneakers. Maar wat voor model Magnanni schoenen ook hebben, het zijn altijd nette en stijlvolle herenschoenen waarmee je ook zakelijk mee voor de dag kunt komen.

Steptronic
Een modern aandoende naam voor een merk dat klassiek ogende herenschoenen maakt. Maar het Engelse Steptronic is dan ook nog een relatief jong merk. Ze maken nette geklede herenschoenen die voor “kostuumschoenen” bijzonder comfortabel zijn om te dragen. Steptronic schoenen zijn heel flexibel.

Clarks
Het bekende Engelse schoenenmerk Clarks heeft een mooie collectie nette schoenen voor heren. Clarks is een bijzonder groot schoenenmerk met een enorme collectie schoenen. Deze Clarks schoenen zijn vrijwel altijd net en gekleed. Je kunt Clarks schoenen eigen altijd wel zakelijk gebruiken. Clarks is een goed merk als je wat goedkopere nette schoenen zoekt.
Hush Puppies
Ook bij het Amerikaanse Hush Puppies kun je terecht als je wat meer goedkope nette schoenen zoekt. Als je in de grote collectie van Hush Puppies onder veterschoenen of nette schoenen kijkt kom je heel betaalbare geklede schoenen tegen die prachtig staan onder een pak.

Barker
Stijlvolle Engelse herenschoenen. Heel klassiek. Barker schoenen staan heel mooi onder een kostuum.

Carlington
Carlington is een minder bekende naam, maar dit merk maakt prachtige nette schoenen voor heren die heel verfijnd, zijn, heerlijk zitten en met de hand worden gemaakt. Toch worden deze nette herenschoenen van topkwaliteit tegen opvallend goedkope prijzen aangeboden. Carlington is een echte specialist in nette schoenen voor heren.

Azzaro
Dit Franse modehuis, vooral bekend om zijn parfums, brengt prachtige herenschoenen uit. Zowel voor zakelijk gebruik als nette schoenen voor in de vrije tijd. Veterschoenen, maar ook sneakers, instappers en andere stijlvolle herenschoenen.

Melik
Jong Nederlands schoenmerk dat hele nette en luxe leren herenschoenen maakt. Deze worden met veel zorg met de hand gemaakt en met de hand geverfd. Van ieder paar schoenen is ook een bijpassende lederen riem verkrijgbaar.

Redskins
Het Franse Redskins is wereldberoemd om zijn leren jassen. Hun leer van de allerbeste kwaliteit wordt tegenwoordig ook gebruikt om daar schoenen van te maken. Zo heeft Redskins bijvoorbeeld een heel mooie collectie nette herenschoenen.

Doucal’s
Doucal’s schoenen zijn stijlvolle Italiaanse herenschoenen. Klassiek, maar wel met een modern tintje. Doucal’s herenschoenen staan prachtig onder een kostuum maar ook onder een moderne ‘dandy look’.

Francesco Benigno
Francesco Benigno is één van de beste merken herenschoenen in schoenenland Italië. Het zijn handgemaakte leren schoenen van de beste kwaliteit. Francesco Benigno zijn bijzonder stijlvolle herenschoenen.

Brett & Sons
Het Brits / Portugeese schoenenmerk Brett & Sons is gespecialiseerd in nette herenschoenen. Ze maken vooral veterschoenen en booties. Bekijk ook eens hun stoere maar nette sneakers en booties.

Berwick 1707
Een Spaans merk herenschoenen dat genoemd is naar een Engelse hertog die in 1707 een belangrijke veldslag in Spanje won. Berwick 1707 maakt mooie klassiek ogende veterschoenen en gespschoenen.

Lloyd
Duits schoenenmerk dat al sinds 1888 met de hand herenschoenen van hoge kwaliteit maakt. Lloyd schoenen zijn soms klassiek, maar soms ook heel modieus of sportief. Het is een veelzijdig schoenenmerk dat veel nette herenschoenen in de collectie heeft.

Daniel Hechter
De schoenen van de Franse modeontwerper Daniel Hechter zijn vaak heel geschikt om onder een zakenkostuum te dragen. Het zijn mooie eigentijdse schoenen met veel uitstraling. Bovendien zijn deze herenschoenen heel goed van kwaliteit.

Oaksfield
Nette schoenen voor slechts een paar tientjes. Ja dat is mogelijk. Onder de naam Oaksfield worden deze nette herenschoenen verkocht. Ze zijn natuurlijk (gezien de prijs) niet van echt leer maar van kunstleer, maat dat zie je er echt niet aan af.

Foto: Van Lier schoenen

Onderwerp:
Hier vind je nette schoenen heren. Geklede schoenen voor mannen van hoge kwaliteit. Nette herenschoenen die ook zeer geschikt zijn als zakelijke schoenen. Klassieke business shoes maar ook moderne stijlvolle herenschoenen.